Om RE-L SIKRING

RE-L SIKRING holder til på Tinningvej 4 i Foldby, der ligger uden for Aarhus. Direktør og indehaver er elektriker og autoriseret elinstallatør Torben Øre.

Hos RE-L varetager vi alle områder inden for installation af sikring og alarmsystem mv., og firmaets størrelse er skræddersyet til levering af ydelser til private og til virksomheder med op til 100 ansatte. Vi tilbyder endvidere samarbejde med erhvervslivet i Favrskov herunder andre håndværkere/faggrupper i byerne i Hinnerup og omegn.

For RE-L SIKRING er det vigtigt, at vi medvirker til øget vækst og drift i lokalområdet, og vi opfatter os selv som kundens lokale og professionelle alternativ til større udbydere på  sikringsområdet.

RE-L garanterer overholdelse af lovgivning påbudt af Sikkerhedsstyrelsen gennem KLS-ordre- og kvalitetsstyringssystem. KLS dækker over begrebet ‘egenkontrol og personsikkerhed’. RE-L er derudover certificeret AIA-installatør, TVO/ITV/VIDEO-installatør, ADK-installatør og udfører også godkendte Automatisk Brandalarmeringsanlæg (ABA). Det er din sikkerhed for professionel service.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Scroll to Top