Untitled-2Skjul dine værdier med tågeslør

Kombiner virksomhedens tyverialarmer med tågesikring og giv indbrudstyven ekstra store problemer. Hvis han da overhovedet gør forsøget på at bryde ind.

Formålet med tyverialarmer er naturligvis at skræmme ubudne gæster væk. Men er tyven alligevel kommet ind, vil den totalt ugennemsigtige røg / tåge fra en tågegenerator nok tvinge selv den mest ihærdige indbrudstyv til at finde udgangen hurtigst muligt. Og ikke nok med det. Tågesikring har også en præventiv effekt, når du skilter med den, eller når den bliver kendt blandt de kriminelle.

Det gør tågesikring til en rigtig god investering, fordi du dermed slipper for en masse besvær og ærgrelser.

Den optimale sikringUntitled-23

En sikringsaftale med kombineret tyverialarm og tågekanon fra RE-L er noget nær den optimale løsning, når du vil undgå indbrud eller minimere indbruddets omfang. RE-L arbejder sammen med en professionel, bemandet døgncentral, der rykker ud, så snart alarmen lyder. På den måde sikres du hurtig og effektiv hjælp.

Sådan virker tågesikring

Så snart tyverialarmen går, vil tågekanonen på ganske få sekunder udsende en tæt, ugennemsigtig tåge, der indhyller rummet og forhindrer tyven i at kunne se noget. Tågen er ganske ufarlig, men meget effektiv.

Vil du vide mere om vores forskellige sikringsmuligheder, kan du kontakte RE-L på 70 20 50 90 eller klikke her og udfylde vores kontaktformular.